Eyl

Tam zamanlı yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerimiz, okula kavuşma sevinci içerisinde İlköğretim Haftası'nı okulumuz bahçesinde yapılan programda coşkuyla kutladılar.

Eyl

Mesleki çalışmalar kapsamında okul psikolojik danışmanlarından Hüseyin HACIOSMANOĞLU "Salgın Hastalık Sonrası Psikososyal Destek ve Salgın Hastalık Psikoeğitim Programlarının Tanıtılması", Zeynep TELLİ "Covid-19 Salgın Sürecinde Önleyici Tedbirlerin Alınması" konularında öğretmenlerimize seminer vermişlerdir. Böylece salgın hastalık konusunda okulda alınacak önlemler ve sınıf öğretmenlerinin öğrencilere uygulayacağı psikoeğitim programları konusunda öğretmenler bilgilendirildi.

Tem

Okulumuz 1. ve 2. sınıf öğrencilerine İzmir Valiliği tarafından deprem ve afet bilinci kazandırma kapsamında hazırlanan "3'lü Deprem Setleri" Sayın Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER, Sayın Kaymakamımız Fatih GENEL, İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Ömer YAHŞİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet YİĞİT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadir KADIOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail ÇELİK'in katılımlarıyla 29/06/2021 tarihinde dağıtımı yapılmıştır.

"İzmir Sana Kanım Feda" Kampanyası kapsamında Kızılay-Okul-Veli işbirliği ile yapılan bağışta 55 ünite kan toplanmıştır.