Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkede çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Öğrencilerimiz, öğretmenlerinin organizasyonu ile hazırlamış oldukları videolar ile bayramlarını yaşama coşkularını bizlerle de paylaştılar.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün her yıl geleneksel olarak düzenlediği İzmir İnternet Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuz Psikolojik Danışmanlarından Hüseyin HACIOSMANOĞLU tarafından öğrencilerimize "İnternet ve İlgili Meslekler" konulu seminer verilmiş ve okul panosu hazırlanmıştır.

İstiklal Marşı okuma yarışmasında 4-C sınıfından Batu TÜBLEK okul birincisi olmuştur. Ülke geneli yapılan bu yarışmada okulumuzu temsil edecektir.

"İzmir Sana Kanım Feda" Kampanyası kapsamında Kızılay-Okul-Veli işbirliği ile yapılan bağışta 55 ünite kan toplanmıştır.