Cumhuriyetimizin 99.yıl dönümünü okulumuzda yapmış olduğumuz programla coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bize eşlik eden misafirlerimize teşekkür ederiz.

YAŞASIN CUMHURİYET!

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bilgi yarışmamızı gerçekleştirdik. 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada 4/H sınıfı birinci, 4/B sınıfı ikinci, 4/D ve 4/E sınıfları üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi okulumuz bahçesinde coşkuyla gerçekleştirdik. Ayrıca "Bahar Şenlikleri" kapsamındaki sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere tören sonunda ödülleri verildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerinin katılmış oldukları "BAHAR ŞENLİKLERİ" miz tamamlanmıştır. Turnuvalarda "Bayrak Yarışı" kategorisinde birinci olan 1-D sınıfı öğrencilerine, "Çift Ayak Atlama" turnuvasında birinci olan 2-L sınıfı öğrencilerine, "Futbol" turnuvasında birinci olan 3-B ve 4-A sınıfı öğrencilerine, "Yakan Top" turnuvasında birinci olan 3-D ve 4-L sınıfı öğrencilerine madalyaları ve ödülleri takdim edilmiştir. Turnuvalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzda Engelliler Haftası kutlandı ve öğrencilerimizde farkındalık oluşturuldu. Pano çalışması yapıldı ve 2-L sınıfının hazırlamış olduğu çalışmalar öğrencilere izletildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı. Ayrıca 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, yoğun katılımla izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce her yıl düzenlenen "İzmir İnternet Haftası" etkinlikleri kapsamında okulumuz psikolojik danışmanı Hüseyin HACIOSMANOĞLU tarafından öğrencilerimize "İnternet, Ağlar ve İlgili Meslekler" konulu seminer yapılmış ve ayrıca pano hazırlanmıştır

Çanakkale Zaferinin 107. yılı okulumuzda yapılan programla kutlandı. Başta Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Okulumuz çok amaçlı salonunda 17.03.2022 tarihinde Kızılay kan bağışı yapılmaktadır. Kan vermek isteyen vatandaşlarımızı okulumuza bekleriz.

Bakanlığımızın Temel Egitim Genel Müdürlüğü ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES) kapsamında okulumuzda uygulanan "BENİM OYUN SANDIĞIM" projesi kapsamında 7 Türk  6 Suriyeli geçici sığınmacı öğrencimize oyun sandıkları teslim edilerek proje çalışmasına başlanmıştır.

Okulumuz psikolojik danışmanları Zeynep TELLİ ve Hüseyin HACIOSMANOĞLU tarafından 1. ve 2. sınıf öğrenci velilerine "İhmal ve İstismar" konusunda seminer verilmiştir.

Ara

Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Sıfır Atık Projesi kapsamında okulumuzda Atık Toplama Ekipmanları kurulmuştur. Toplanan atıklar Bornova Belediyesi Atık Toplama Birimi tarafından teslim alınmıştır. Bu sayede okulumuza T.C. İzmir Valiliği ÇevreŞehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından "Sıfır Atık Belgesi" verilmesi uygun görülmüştür.

Ara

26-28 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul'da yapılan Türkiye Artistik Jimnastik Şampiyonası'nda 10 farklı ilden gelen sporcuların yarıştığı turnuvada okulumuz 4-C sınıfı öğrencisi Lucas Berk KUNALP, İzmir ilini temsilen turnuvaya katılmış ve Şavkar takımının sporcusu olarak Türkiye 1.si olmuştur.

Ara

Geleceğin Yazarları Fabl Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı yapılmıştır. Programda öğretmen konuşmaları ve öğrenci şiirleri yer almış, Okul Müdürü Emin AKÇAKAYA tarafından emekli öğretmenimiz Nuray BUDAK'a hediye ve çiçek verilmiştir.

Ayrıca "Geleceğin Yazarları" şiir yarışmasında okulumuzda dereceye giren öğrencilere madalya ödülleri verilmiştir.