İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Öz Bakış" adlı özel eğitim ve rehberlik konulu derginin "Deprem Özel" baskısı yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan dergiye ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarına bir nebze daha katkımız olsun diye hem A/blok hem B/blok katına "Al götür, oku geri getir" köşesi hazırladık. Eski sıralarımızı geri dönüşümle raf haline getirdik, boyadık ve kitaplarımızı özenle yerleştirdik.

Öğrencilerin yeteneklerini erken yaşta keşfetmek çok önemlidir. Öğrencilerimizin müzikle uygulamalı şekilde tanışması amacıyla çeşitli müzik aletleri satın alınarak bir müzik köşesi oluşturulmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

İzmir 25. Kitap Fuarı Gaziemir Fuar Alanında 11-19 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecektir.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Öz Bakış" adlı özel eğitim ve rehberlik konulu derginin 3. sayısı yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan dergiye ulaşabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılacak olan öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlanmıştır.

Öğrenci seçimleri 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrenciler arasından yapılacak.

Öğrencilerin yetenek alanlarına göre aday gösterilme işlemleri 10-21 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kılavuz ve açıklama videoları için TIKLAYINIZ

BİLSEM öğrenci seçim süreci iş ve işlemler hakkında okulumuz psikolojik danışmanları tarafından sınıf öğretmenlerine 6 Ocak 2022 tarihinde bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Ağu

31 Ağustos 2021 tarihinde öğretmenlerimize yönelik seminer programı başlayacaktır.

Anasınıfları ve 1. Sınıflar için okulumuzda 1-3 Eylül tarihleri arasında uyum programı uygulanacaktır.