İZMİR / BORNOVA - Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlkokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle andık. Anma törenini hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

(Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK)

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını da minnetle andık. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz."

M. Kemal ATATÜRK

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını coşkuyla ve sevinçle kutlamak adına okulumuzun her yerini süsledik. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu güzel çalışmalar için teşkkür ederiz.

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği,  İzmir Zeka Oyunları Projesi (İZOP) "Cumhuriyetin 100. Yılı" temalı zeka oyunları turnuvasında Reversi oyununda öğrencimiz Ömer YILMAZ il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği, Bornova ilçesi İzmir Zeka Oyunları Projesi (İZOP) Cumhuriyetin 100. Yılı temalı zeka oyunları turnuvasında 3 kategoriden de madalyayla döndük.

Pentago Yarışması ilçe BİRİNCİSİ Alper ŞENTÜRK

Reversi Yarışması ilçe BİRİNCİSİ Ömer YILMAZ

Mangala Yarışması ilçe ÜÇÜNCÜSÜ Ahmed MUHAMMED olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

4 Ekim "Dünya Hayvanlar Günü" olarak kutlanmaktadır. Öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamak amacıyla onları bir araya getirdik. Kedi maması ile okulumuz çevresindeki kedileri besledik.

Eyl

Okulların açılmasıyla birlikte okullarına kavuşan öğrencilerimizle, 4. sınıfların düzenlemiş olduğu törende İlköğretim Haftasını coşkuyla kutladık.

Haz

Her eğitim-öğretim yılı sonunda 4.sınıflarımıza yönelik hazırladığımız bilgi yarışmamızı tamamladık. Yarışma sonucuna göre 4-E sınıfı birinci, 4-K sınıfı ikinci ve 4-B sınıfı üçüncü olmuştur. Öğrencilerimize karne töreninde madalya ödülü verilecektir.

Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Yarışmanın hazırlanmasında ve sunumunda görev alan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

4. Sınıflarımız velilerimizin de katılımıyla sene sonu pikniği yapmıştır.

Haz

İl Göç İdaresi organizasyonu ile 3. ve 4.sınıf velilerine "Akran Zorbalığı" konusunda eğitim verilmiştir. Daha sonrasında öğrencilerimize, oluşturdukları koro ile konser vermişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

1-K sınıfı okuma bayramı töreni düzenlemiştir. Müsamerede şiirler, tiyatro gösterileri ve şarkılar yer almıştır. Sınıf öğretmeni Kadriye ALDEMİR ve öğrencilerini tebrik eder, katılım sağlayan velilerimize de teşekkür ederiz.

Haz

Deprem bölgesinde bulunan kardeş okullarımız Hacıahmetli Muazzez - İsmail Çam Ortaokulu ve Hancağız 23 Temmuz İlkokulu'na oyuncak gönderdik. Öğrencilerimiz destek mesajı içeren mektuplarını da paketlere eklediler.

Haz

1-B sınıfı okuma bayramı töreni düzenlemiştir. Müsamerede şiirler, tiyatro gösterileri ve şarkılar yer almıştır. Sınıf öğretmeni Hülya BİLEN ve öğrencilerini tebrik eder, katılım sağlayan velilerimize de teşekkür ederiz.

Haz

2-E sınıfı öğrencileri sene sonu gösterisi düzenlemiştir. Gösteride skeçler ve şarkılar yer almıştır. Sınıf öğretmeni Ayten ER ve öğrencilerini tebrik eder, izlemeye gelen velilerimize de teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Bahar Şenlikleri" etkinliğimizi gerçekleştirdik. Sportif faaliyet olarak 1. sınıflar Bayrak Yarışı, 2.sınıflar Çemberle İşbirliği, 3. ve 4. sınıflar Yakan Top ve Futbol turnuvalarına katıldılar. Ayrıca okul geneli zeka oyunları turnuvaları düzenlendi. Satranç, Mangala, Reversi, 9 Taş ve Q-bitz alanlarında okul geneli tüm öğrencilerimizin katılımına açık turnuvalar düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize madalya ödülleri 19 Mayıs törenimizde verildi. Şenlikleri organize eden idarecilerimize, destekleyen hakemlikler yapan öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.