Haz

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı seminer dönemi Kurul Toplantısı yapılmıştır. Okul müdürümüz Münevver AKÇAY tarafından emekli olacak öğretmenlerimiz Ece DEVELİ ve Zeynep ÖZKAYNAK ÖRTER'e çiçekleri takdim edilmiştir. Öğretmenlerimize bugüne kadar vermiş oldukları emekler, yaptıkları güzel çalışmalar için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında mutluluklar diliyoruz.

Haz

Okul bahçesimizde karne töreni yapılmıştır. Törende Fiziksel Etkinlikler kapsamında düzenlenen sınıflar arası Bayrak Yarışı, Üç Adım Zıplama, Çemberle İşbirliği, Halat Çekme yarışmalarında birinci olan sınıflara ve Geleneksel 4. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması'nda dereceye giren sınıf öğrencilerine madalya verilmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

Her eğitim-öğretim yılı sonunda düzenlenen Geleneksel Sınıflar Arası Bilgi Yarışması'nı gerçekleştirdik. Öncelikle, sınıflarını temsilen bu heyecanlı ve eğlenci yarışmaya katılma başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Bilgi yarışması sonuçları:

BİRİNCİ: 4-G SINIFI

İKİNCİ: 4-F SINIFI

ÜÇÜNCÜ: 4-L SINIFI olmuştur.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Dereceye giren öğrencilere karne töreninde madalya ve başarı belgesi verilecektir.

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi okulumuz bahçesinde coşkuyla gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Baharın gelmesiyle birlikte artan gezilerimizde bu ay doğal yaşam alanlarına, İzmirin tarihi yerleri ve müzelerine geziler düzenledik. Bu güzel organizasyonları düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı.  Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Her yıl 27 Mart "Dünya Tiyatro Günü" olarak kutlanmaktadır. Bu vesileyle 3.sınıflar olarak Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi'nde gerçekleştirilen "Küçük Prens" adlı tiyatro gösterine gittik. Gezide emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Zaferimizin 109. yılı okul bahçesinde yapılan törenle kutlandı. Başta Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İstiklâl Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 103. yılı kutlandı ve milli şair Mehmet Akif ERSOY anıldı.

Yeşilay Derneğinin kuruluş tarihini içine alan 1 - 7 Mart arası ülkemizde Yeşilay Haftası olarak kutlanır. Yeşilay Haftasında alkollü içkilerin ve uyuşturucunun toplumumuza, aile yapımıza ve bireylere verdiği zararlar anlatılır. Biz de okul bahçemizde bir programla sağlıklı yaşamın önemini hatırlattık.Okul panosu hazırlandı, sınıflarda çeşitli etkinliklerle haftanın amacına yönelik çalışmalar, bilgilendirmeler yapıldı.

Deprem-tahliye tatbikatı gerçekleştirdik. Öğrenciler ilk siren sesini duyduktan sonra sınıflarında çök-kapan-tutun hareketiyle depremin bitmesini (siren) bekledir. Daha sonra öğretmenlerin rehberliğinde hızla okulu boşaltarak bahçede belirlenen toplanma alanına intikal ettiler. Bu süreçte süre tutuldu ve tahliyeyi hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğimizi tespit ettik.

Şbt

1. Dönem son haftasında çeşitli etkinlikler (bilgi yarışması, gezi, zeka oyunları, sinema, en sevdiğim oyuncak vb.) yaptık, bol bol eğlenerek tatile çıktık.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda belirlenen eserlerle okuma ve yazma çalışmaları yapıldı, yeni kelimeler öğrenildi, bu kelimelerle resimler hazırlandı ve panolar oluşturuldu.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte yazar İzzet GÜLDOĞAN  anasınıfı öğrencilerimizle buluşmuştur. Etkinlikte Etkileşimli Okuma, Parmak Oyunu, Soru-cevap ve kitap imzalama gerçekleştirilmiştir. Yazarımıza katılımından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliği planlayan anasınıfı öğretmenimiz Yeliz ÇALIŞKAN başta olmak üzere öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

15 Temmuz temalı okul gazetemiz yayınlanmıştır. Okumak içi tıklayınız.