Münevver AKÇAY - Okul Müdürü

01.01.1968  tarihinde Bilecik Söğüt´te doğdu. Evli ve bir kız bir erkek iki çocuk annesidir. İlk, orta ve üniversite eğitimini Eskişehir de tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1990 yılında mezun oldu. 2 Yıl Makine mühendisi olarak çalıştı.  Öğretmenliğe 1996 tarihinde İzmir Menderes Görece İlköğretim Okulu´nda     sınıf öğretmeni olarak başladı. 2001 yılında Bornova Vedide Pars İlköğretim Okulu´na sınıf öğretmeni olarak tayin edildi. 2009   yılında  Vedide Baha Pars İlköğretim  okulunda  Müdür Yardımcısı olarak idareciliğe başladı. 2010 yılında General İzzettin Çalışlar İlköğretim Okulu´na    Müdür Yardımcısı olarak atandı.  Daha sonra    26.12.2014  tarihinde Bornova Dokuz Eylül İlkokulu´nda Müdür yardımcısı olarak görev yapmaya başladı.  13.08.2018     tarihinde Bornova Yunus Emre  İlkokulu´na müdür olarak atanmıştır. 5   yıl   orada görev yaptıktan sonra 11.08.2023  tarihinden itibaren İzmir – Bornova Şehit Teğmen Murat Arslantürk İlkokuluna okul müdürü olarak atandı. Halen bu göreve devam etmektedir.