Etiket Sonuçları: İzmir

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği,  İzmir Zeka Oyunları Projesi (İZOP) "Cumhuriyetin 100. Yılı" temalı zeka oyunları turnuvasında Reversi oyununda öğrencimiz Ömer YILMAZ il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği, Bornova ilçesi İzmir Zeka Oyunları Projesi (İZOP) Cumhuriyetin 100. Yılı temalı zeka oyunları turnuvasında 3 kategoriden de madalyayla döndük.

Pentago Yarışması ilçe BİRİNCİSİ Alper ŞENTÜRK

Reversi Yarışması ilçe BİRİNCİSİ Ömer YILMAZ

Mangala Yarışması ilçe ÜÇÜNCÜSÜ Ahmed MUHAMMED olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Deprem bölgesinde bulunan kardeş okullarımız Hacıahmetli Muazzez - İsmail Çam Ortaokulu ve Hancağız 23 Temmuz İlkokulu'na oyuncak gönderdik. Öğrencilerimiz destek mesajı içeren mektuplarını da paketlere eklediler.

İzmir 25. Kitap Fuarı Gaziemir Fuar Alanında 11-19 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Okulumuzda Engelliler Haftası kutlandı ve öğrencilerimizde farkındalık oluşturuldu. Pano çalışması yapıldı ve 2-L sınıfının hazırlamış olduğu çalışmalar öğrencilere izletildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı. Ayrıca 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, yoğun katılımla izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce her yıl düzenlenen "İzmir İnternet Haftası" etkinlikleri kapsamında okulumuz psikolojik danışmanı Hüseyin HACIOSMANOĞLU tarafından öğrencilerimize "İnternet, Ağlar ve İlgili Meslekler" konulu seminer yapılmış ve ayrıca pano hazırlanmıştır

İzmir EBA İçerik Geliştirme Ekibi koordinasyonunda, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 09-24 Ekim 2021 tarihleri arasında öğrenci ve öğretmenlere "CodeWeek" etkinlikleri düzenlenecektir. Düzenlenmesi planlanan etkinliklere başvurular: https://bilisimgunleri.org/  adresinden yapılacaktır.  Etkinlik programı aşağıdaki tabloda verilmiştir.