Etiket Sonuçları: ilokul

Her yıl Mart ayının ilk haftası 1-7 Mart arası Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır. 1 hafta boyunca düzenlenen etkinliklerle içki ve sigara gibi kötü alışkanlıklardan kurtulmak için zararları anlatılarak toplumda bilinçlendirme çalışmaları yapılmaktadır. Biz de okulumuzda yeşilay haftasını kutladık ve bir program gerçekleştirdik.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce her yıl düzenlenen "İzmir İnternet Haftası" etkinlikleri kapsamında okulumuz psikolojik danışmanı Hüseyin HACIOSMANOĞLU tarafından öğrencilerimize "İnternet, Ağlar ve İlgili Meslekler" konulu seminer yapılmış ve ayrıca pano hazırlanmıştır

Okulumuz çok amaçlı salonunda 17.03.2022 tarihinde Kızılay kan bağışı yapılmaktadır. Kan vermek isteyen vatandaşlarımızı okulumuza bekleriz.

Okulumuzda Kızılay Kan Bağışı organizasyonu düzenlenmiştir. Yüksek katılım sağlayan velilerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.