Etiket Sonuçları: deprem

Deprem-tahliye tatbikatı gerçekleştirdik. Öğrenciler ilk siren sesini duyduktan sonra sınıflarında çök-kapan-tutun hareketiyle depremin bitmesini (siren) bekledir. Daha sonra öğretmenlerin rehberliğinde hızla okulu boşaltarak bahçede belirlenen toplanma alanına intikal ettiler. Bu süreçte süre tutuldu ve tahliyeyi hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğimizi tespit ettik.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Öz Bakış" adlı özel eğitim ve rehberlik konulu derginin "Deprem Özel" baskısı yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan dergiye ulaşabilirsiniz.

Tem

Okulumuz 1. ve 2. sınıf öğrencilerine İzmir Valiliği tarafından deprem ve afet bilinci kazandırma kapsamında hazırlanan "3'lü Deprem Setleri" Sayın Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER, Sayın Kaymakamımız Fatih GENEL, İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Ömer YAHŞİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet YİĞİT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadir KADIOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail ÇELİK'in katılımlarıyla 29/06/2021 tarihinde dağıtımı yapılmıştır.