Etiket Sonuçları: Zeka oyunları

İzmir Zeka Oyunları Projesi (İZOP) kapsamında düzenlenen zeka oyunları turnuvasına katıldık. Önce okul genelinde Mangala, Reversi ve Pentago kategorilerinde turnuva düzenlenmiş ve okulumuzu temsil edecek öğrenciler seçilmiştir. Daha sonra Bornova ilçe genelinde düzenenlenen yarışmada Ömer YILMAZ Reversi kategorinde 1., Remzi Ferit ÖZTÜRK Mangala'da üçüncüyle eş puanda averaj nedeniyle 4., Elanur KURTULMUŞ Pentago'da 7. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği,  İzmir Zeka Oyunları Projesi (İZOP) "Cumhuriyetin 100. Yılı" temalı zeka oyunları turnuvasında Reversi oyununda öğrencimiz Ömer YILMAZ il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği, Bornova ilçesi İzmir Zeka Oyunları Projesi (İZOP) Cumhuriyetin 100. Yılı temalı zeka oyunları turnuvasında 3 kategoriden de madalyayla döndük.

Pentago Yarışması ilçe BİRİNCİSİ Alper ŞENTÜRK

Reversi Yarışması ilçe BİRİNCİSİ Ömer YILMAZ

Mangala Yarışması ilçe ÜÇÜNCÜSÜ Ahmed MUHAMMED olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.