Etiket Sonuçları: Bilgi yarışması

Haz

Her eğitim-öğretim yılı sonunda düzenlenen Geleneksel Sınıflar Arası Bilgi Yarışması'nı gerçekleştirdik. Öncelikle, sınıflarını temsilen bu heyecanlı ve eğlenci yarışmaya katılma başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Bilgi yarışması sonuçları:

BİRİNCİ: 4-G SINIFI

İKİNCİ: 4-F SINIFI

ÜÇÜNCÜ: 4-L SINIFI olmuştur.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Dereceye giren öğrencilere karne töreninde madalya ve başarı belgesi verilecektir.

Haz

Her eğitim-öğretim yılı sonunda 4.sınıflarımıza yönelik hazırladığımız bilgi yarışmamızı tamamladık. Yarışma sonucuna göre 4-E sınıfı birinci, 4-K sınıfı ikinci ve 4-B sınıfı üçüncü olmuştur. Öğrencilerimize karne töreninde madalya ödülü verilecektir.

Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Yarışmanın hazırlanmasında ve sunumunda görev alan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bilgi yarışmamızı gerçekleştirdik. 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada 4/H sınıfı birinci, 4/B sınıfı ikinci, 4/D ve 4/E sınıfları üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.