Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlkokulu

(Fax) 02323734569
Mevlana Mah. 1728 Sok. No2 Bornova/İZMİR
Vizyon
Eğitim teknolojilerinden en iyi şekilde faydalanan, iç ve dış dinamiklere uyum sağlayan, çağdaş eğitim tekniklerini kullanan, eğitimde, sporda, sanatta ulusal ve uluslararası başarılar hedefleyen, bölgesinde saygın bir eğitim kurumu olmak. (OUR VISION To become a qualified educational institution in the region who targets national and international achievements in education, art, sports and uses the advantage of technology and modern teaching methods.)
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, milli değerlerinin farkında olan, mutlu ve hoşgörü sahibi, bilgili ve bilgiyi kullanabilen, araştırabilen, kaynakları etkin ve verimli kullanabilen, demokratik bireyler yetiştirmek.( OUR MISSION: In accordance with the general and spesific objectives located in the National Education Basic Law; we want to raise democratic individuals who are aware of national valves, bounded to Atatürk´s principles, responsible and broadminded. We aim to make them use the resources efficiently and effectively and take part in cultural activities.
Kros Yarışması İl Birinciliği, Yıldız Erkekler Atletizm Takımı İl Birinciliği
Eshot (268)Bornova Metro-Doğanlar