Etiket Sonuçları: yeşilay haftası

Yeşilay Derneğinin kuruluş tarihini içine alan 1 - 7 Mart arası ülkemizde Yeşilay Haftası olarak kutlanır. Yeşilay Haftasında alkollü içkilerin ve uyuşturucunun toplumumuza, aile yapımıza ve bireylere verdiği zararlar anlatılır. Biz de okul bahçemizde bir programla sağlıklı yaşamın önemini hatırlattık.Okul panosu hazırlandı, sınıflarda çeşitli etkinliklerle haftanın amacına yönelik çalışmalar, bilgilendirmeler yapıldı.

Her yıl Mart ayının ilk haftası 1-7 Mart arası Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır. 1 hafta boyunca düzenlenen etkinliklerle içki ve sigara gibi kötü alışkanlıklardan kurtulmak için zararları anlatılarak toplumda bilinçlendirme çalışmaları yapılmaktadır. Biz de okulumuzda yeşilay haftasını kutladık ve bir program gerçekleştirdik.