Etiket Sonuçları: tören

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı.  Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Zaferimizin 109. yılı okul bahçesinde yapılan törenle kutlandı. Başta Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle andık. Anma törenini hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

(Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK)

Atatürk'ü Anma Haftası nedeniyle 4-G ve 4-A sınıfı, Ata'sının en sevdiği çiçek olan kasımpatıları ekerek sundu.

Cumhuriyetimizin 99.yıl dönümünü okulumuzda yapmış olduğumuz programla coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bize eşlik eden misafirlerimize teşekkür ederiz.

YAŞASIN CUMHURİYET!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 102. yılı kutlu olsun!