Etiket Sonuçları: proje

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda belirlenen eserlerle okuma ve yazma çalışmaları yapıldı, yeni kelimeler öğrenildi, bu kelimelerle resimler hazırlandı ve panolar oluşturuldu.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği,  İzmir Zeka Oyunları Projesi (İZOP) "Cumhuriyetin 100. Yılı" temalı zeka oyunları turnuvasında Reversi oyununda öğrencimiz Ömer YILMAZ il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği, Bornova ilçesi İzmir Zeka Oyunları Projesi (İZOP) Cumhuriyetin 100. Yılı temalı zeka oyunları turnuvasında 3 kategoriden de madalyayla döndük.

Pentago Yarışması ilçe BİRİNCİSİ Alper ŞENTÜRK

Reversi Yarışması ilçe BİRİNCİSİ Ömer YILMAZ

Mangala Yarışması ilçe ÜÇÜNCÜSÜ Ahmed MUHAMMED olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

3-K sınıfı öğrencilerimiz, yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalardan bir sergi oluşturmuştur. Sınıf öğretmeni Gamze ÖZKAYKI ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin başlatmış olduğu "Mavi Kapak Kampanyası" sayesinde ikinci tekerlekli sandalye alınarak deprem bölgesinde ihtiyaç sahibi olan kişiye ulaştırılmıştır. Dedetorun Mavikapak olarak öğrencilerimize bir de teşekkür videosu gönderilmiştir. Bu süreçte ücretsiz kargo desteği sağlayan Atakan Bey'e de teşekkür ederiz. Öğretmenimiz Fatma ERKÖK, Atakan Bey'in de katkısı ile öğrencilerimizi geziyle ödüllendirmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu duyarlı çalışmalarından ötürü tebrik ederiz.

Okulumuz 4-H sınıfının Sosyal Bilgiler dersindeki "Farkındayım, Farklılıklara Saygılıyım" konusu işlendiği sırada "Mavi Kapak Kampanyası" fikri ortaya çıkmıştır. Öğrencilerimiz 21500 adet kapak toplayarak bu konuda proje yürüten kişilere ulaştırmıştır. Böylece okulumuz adına gönderilen kapaklarla bir engelli kızımıza tekerlikli sandalye alınarak teslim edilmiştir. Bu güzel kampanya projesini organize eden ve emek veren öğretmenlerimiz Fatma ERKÖK, Havva AYDIN, Hale BOZDAĞ, Nihal SEVİL ve Gamze ÖZYAKI'ya, öğrencilerimize ve aracılık eden diğer kişilere teşekkür ederiz.

Ara

Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Sıfır Atık Projesi kapsamında okulumuzda Atık Toplama Ekipmanları kurulmuştur. Toplanan atıklar Bornova Belediyesi Atık Toplama Birimi tarafından teslim alınmıştır. Bu sayede okulumuza T.C. İzmir Valiliği ÇevreŞehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından "Sıfır Atık Belgesi" verilmesi uygun görülmüştür.

Okulumuz anasınıfı öğretmetmeni Yeliz ÇALIŞKAN'ın kurucusu olduğu e-Twinning projesi Doğacı Minikler'in işbirlikçi ürün kitabı yayınlandı.

Kitabı görüntülemek için TIKLAYINIZ .