Etiket Sonuçları: cumhuriyet

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını da minnetle andık. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz."

M. Kemal ATATÜRK

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını coşkuyla ve sevinçle kutlamak adına okulumuzun her yerini süsledik. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu güzel çalışmalar için teşkkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 99.yıl dönümünü okulumuzda yapmış olduğumuz programla coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bize eşlik eden misafirlerimize teşekkür ederiz.

YAŞASIN CUMHURİYET!

Cumhuriyetimizin 98.yıl dönümünü okulumuzda yapmış olduğumuz programla coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bize eşlik eden misafirlerimize teşekkür ederiz.

YAŞASIN CUMHURİYET!