Etiket Sonuçları: bornova ilkokul

Mrt

Öğrencilerin yeteneklerini erken yaşta keşfetmek çok önemlidir. Öğrencilerimizin müzikle uygulamalı şekilde tanışması amacıyla çeşitli müzik aletleri satın alınarak bir müzik köşesi oluşturulmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 108. yılı okul bahçesinde yapılan törenle kutlandı. Başta Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Mrt

2/A, 2/B, 2/N ve 2/O sınıflarımız Bornova Belediyesinin de desteğiyle ata tohumu ekimi gerçekleştirmiştir. Saksılara ekilen tohumlar fidan haline geldiğinde okulumuz bahçesinde hazırlanan bölümlere öğrencilerimizle birlikte ekilecektir.

Mrt

Her yıl Mart ayının ilk haftası 1-7 Mart arası Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır. 1 hafta boyunca düzenlenen etkinliklerle içki ve sigara gibi kötü alışkanlıklardan kurtulmak için zararları anlatılarak toplumda bilinçlendirme çalışmaları yapılmaktadır. Biz de okulumuzda yeşilay haftasını kutladık ve bir program gerçekleştirdik.

Mrt

İzmir 25. Kitap Fuarı Gaziemir Fuar Alanında 11-19 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Mrt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Öz Bakış" adlı özel eğitim ve rehberlik konulu derginin 3. sayısı yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan dergiye ulaşabilirsiniz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin başlatmış olduğu "Mavi Kapak Kampanyası" sayesinde ikinci tekerlekli sandalye alınarak deprem bölgesinde ihtiyaç sahibi olan kişiye ulaştırılmıştır. Dedetorun Mavikapak olarak öğrencilerimize bir de teşekkür videosu gönderilmiştir. Bu süreçte ücretsiz kargo desteği sağlayan Atakan Bey'e de teşekkür ederiz. Öğretmenimiz Fatma ERKÖK, Atakan Bey'in de katkısı ile öğrencilerimizi geziyle ödüllendirmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu duyarlı çalışmalarından ötürü tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz 4-H sınıfının Sosyal Bilgiler dersindeki "Farkındayım, Farklılıklara Saygılıyım" konusu işlendiği sırada "Mavi Kapak Kampanyası" fikri ortaya çıkmıştır. Öğrencilerimiz 21500 adet kapak toplayarak bu konuda proje yürüten kişilere ulaştırmıştır. Böylece okulumuz adına gönderilen kapaklarla bir engelli kızımıza tekerlikli sandalye alınarak teslim edilmiştir. Bu güzel kampanya projesini organize eden ve emek veren öğretmenlerimiz Fatma ERKÖK, Havva AYDIN, Hale BOZDAĞ, Nihal SEVİL ve Gamze ÖZYAKI'ya, öğrencilerimize ve aracılık eden diğer kişilere teşekkür ederiz.

Ock

2-H sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Ülker GÜLÜMSER koordinatörlüğünde öğrenci ve velilere tiyatro gösterileri yapmıştır. Öğretmenimize, öğrencilere ve emeği geçen velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimiz sinema gezisine götürülmüştür.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümü dolayısıyla okulumuz bahçesinde anma töreni düzenlenmiştir.

Atatürk'ü Anma Haftası nedeniyle 4-G ve 4-A sınıfı, Ata'sının en sevdiği çiçek olan kasımpatıları ekerek sundu.

Cumhuriyetimizin 99.yıl dönümünü okulumuzda yapmış olduğumuz programla coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bize eşlik eden misafirlerimize teşekkür ederiz.

YAŞASIN CUMHURİYET!

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bilgi yarışmamızı gerçekleştirdik. 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada 4/H sınıfı birinci, 4/B sınıfı ikinci, 4/D ve 4/E sınıfları üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi okulumuz bahçesinde coşkuyla gerçekleştirdik. Ayrıca "Bahar Şenlikleri" kapsamındaki sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere tören sonunda ödülleri verildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Engelliler Haftası kutlandı ve öğrencilerimizde farkındalık oluşturuldu. Pano çalışması yapıldı ve 2-L sınıfının hazırlamış olduğu çalışmalar öğrencilere izletildi.

Nis

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce her yıl düzenlenen "İzmir İnternet Haftası" etkinlikleri kapsamında okulumuz psikolojik danışmanı Hüseyin HACIOSMANOĞLU tarafından öğrencilerimize "İnternet, Ağlar ve İlgili Meslekler" konulu seminer yapılmış ve ayrıca pano hazırlanmıştır

Mrt

Çanakkale Zaferinin 107. yılı okulumuzda yapılan programla kutlandı. Başta Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Bornova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından "Gıda Güvenliği ve Hijyen" protokolü çerçevesinde 04.10.2021 tarihinde okulumuzda "Yeterli ve Dengeli Beslenme" konulu seminer verilmiştir.