Etiket Sonuçları: bayram

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı.  Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını da minnetle andık. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz."

M. Kemal ATATÜRK

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını coşkuyla ve sevinçle kutlamak adına okulumuzun her yerini süsledik. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu güzel çalışmalar için teşkkür ederiz.

Haz

1-K sınıfı okuma bayramı töreni düzenlemiştir. Müsamerede şiirler, tiyatro gösterileri ve şarkılar yer almıştır. Sınıf öğretmeni Kadriye ALDEMİR ve öğrencilerini tebrik eder, katılım sağlayan velilerimize de teşekkür ederiz.

Haz

1-B sınıfı okuma bayramı töreni düzenlemiştir. Müsamerede şiirler, tiyatro gösterileri ve şarkılar yer almıştır. Sınıf öğretmeni Hülya BİLEN ve öğrencilerini tebrik eder, katılım sağlayan velilerimize de teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi okulumuz bahçesinde coşkuyla gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz. Ayrıca  "Geleneksel Bahar Şenlikleri" kapsamındaki sportif ve zeka oyunları yarışmalarında dereceye giren öğrencilere törende ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı. Ayrıca 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 99.yıl dönümünü okulumuzda yapmış olduğumuz programla coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bize eşlik eden misafirlerimize teşekkür ederiz.

YAŞASIN CUMHURİYET!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi okulumuz bahçesinde coşkuyla gerçekleştirdik. Ayrıca "Bahar Şenlikleri" kapsamındaki sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere tören sonunda ödülleri verildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılı okulumuz bahçesinde yapılan törende coşkuyla kutlandı. Ayrıca 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törende emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere, yoğun katılımla izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 98.yıl dönümünü okulumuzda yapmış olduğumuz programla coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bize eşlik eden misafirlerimize teşekkür ederiz.

YAŞASIN CUMHURİYET!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 102. yılı kutlu olsun!