Etiket Sonuçları: Atatürk

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle andık. Anma törenini hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

(Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK)

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi okulumuz bahçesinde coşkuyla gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz. Ayrıca  "Geleneksel Bahar Şenlikleri" kapsamındaki sportif ve zeka oyunları yarışmalarında dereceye giren öğrencilere törende ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümü dolayısıyla okulumuz bahçesinde anma töreni düzenlenmiştir.

Atatürk'ü Anma Haftası nedeniyle 4-G ve 4-A sınıfı, Ata'sının en sevdiği çiçek olan kasımpatıları ekerek sundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi okulumuz bahçesinde coşkuyla gerçekleştirdik. Ayrıca "Bahar Şenlikleri" kapsamındaki sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere tören sonunda ödülleri verildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümü dolayısıyla okulumuz bahçesinde anma töreni düzenlenmiştir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 102. yılı kutlu olsun!